Don't miss the hype!

Hy-pe Hydrangea

Hy-pe. Dat is de Hydrangea op z’n mooist. De Hydrangea is al jarenlang een populaire binnen- en buitenplant. Onder de naam Hy-pe levert Sjaak van Schie BV de Hydrangea in bijzondere vormen en kleuren. De naam Hy-pe verwijst naar Hydrangea en de Portugese herkomst van de planten. 'Pe' betekent 'aan de voet van' in het Portugees, een verwijzing naar de opkweeklocatie van het bedrijf in Portugal.

Exclusiviteit is gegarandeerd. Dat maakt Hy-pe zo onweerstaanbaar voor een ieder die op zoek is naar noviteiten. Daarmee heeft Hy-pe alles in zich om een échte hype te worden. Een Hydrangea die zich onderscheidt van alle andere Hydrangea's. Met een taupe-kleurige pot, een stijlvol etiket en exclusieve hoes vallen de bijzondere Hydrangea's van Hy-pe extra op!

Sjaak van Schie BV is continu op zoek naar onderscheidende soorten. Regelmatig ontdekken we een nieuw soort die de naam Hy-pe mag dragen. Na een testfase presenteren we deze nieuwe soorten als eerste aan onze klanten.

Don't miss the hype!

Ontdek ons assortiment

INSPIRATIE

Hy-pe is overal op zijn plaats. Huiskamers, tuinen en terrassen fleuren ervan op. Patio's en balkons zier er ineens kleurrijker uit. Met z'n uitbundige bloei blijft Hy-pe maandenlang voor sfeer zorgen.

handige hy-pe tips

Wilt u de specifieke verzorging voor uw Hy-pe plant weten?
Ga naar ons assortiment en klik op uw favoriete plant.

ASSORTIMENT

Hy-pe kwekers

Hy-pe is hét merk onder de Hydrangea. Het merk is opgericht door Sjaak van Schie BV en inmiddels wordt Hy-pe ook door andere kwekers verkocht. Heeft u vragen of interesse in de producten? Neem dan eens een kijkje op de websites van deze topkwekers:

Sjaak van Schie Jo Grow Gart Mollerhoj